Ik groet de ‘ Volheid van de Vrouw” in mezelf en alle andere vrouwen van het traject! Wat een heerlijke vrouwelijke zachte bedding om in thuis te komen, thuis te komen bij mezelf…
Lieve Nadine en Nadia, jullie hebben ons zo liefdevol en integer begeleid bij deze reis, een warme schoot waar we met z’n allen in gedragen werden.
Er was aandacht en ruimte om kwetsbaar te mogen zijn, om vreugdevol te mogen zijn, om te swingen, om op verkenning te gaan in ons lichaam, om samen de stilte te ervaren… Na ieder weekend stapte ik buiten in de meest vrouwelijke vorm van mezelf, ik koester gevoelens van geborgenheid en blijf ze mee dragen in mijn Hart!
Ik voel zo’n grote dankbaarheid om deel te mogen uitmaken van deze bijzondere groep van vrouwen, fantastische weekends vrouwen om op terug te blikken!!! Het was voor mij telkens uitkijken naar het volgende weekend, ervaren op mijn eigen tempo, op mijn eigen manier… alles kon…! Nieuwsgierig welke deurtjes zich in de wondere vrouwelijke wereld nog verder zouden openen. Dankbaar voor jullie begeleiding Nadine en Nadia.

Jullie integere en respectvolle aanpak, creatieve insteek en liefdevol ‘Zijn’, het was een fantastische reis voor mij, eentje om nooit te vergeten… Ik dein nog iedere dag op de golven van de Volheid van de Vrouw!!!!! Wooouuuw!!!! Dankbaar voor iedere aanwezige vrouw, om jullie te mogen zien in jullie meest kwetsbare ‘vormen’…
We zijn tenslotte allemaal perfect met onze imperfecties, ook dát heb ik NU geleerd…!
Namasté,
Elsie