Vrouwen in hun sensuele kracht

Dag mooie, krachtige, sensuele vrouw,

Voel jij je aangesproken bij die woorden of voel je weerstand? Wat je ook voelt, het is zeker dat iets in jou ernaar verlangt om jouw unieke schoonheid, kracht en sensualiteit te leven!

Laten we beginnen bij het begin, met een goed gesprek. Soms kan het opluchten eerst even je verhaal te kunnen doen bij iemand die vanuit het Hart bij je is. Hierbij ‘ben’ ik niet alleen, ik luister ook naar je verhaal, en kijk naar je non-verbale communicatie, je lichaamstaal. Ik help je pasklare handvatten en heldere antwoorden te vinden op dátgene wat om aandacht vraagt. Vanuit mijn heldere, fijngevoelige en liefdevolle aanwezigheid help ik jou tot inzicht te komen en jouw situatie te ‘vertalen’ en te ‘herkaderen’. Ik werk vanuit de (esoterische) Zielepsychologie en hanteer hierbij een energetische manier van communiceren.

Terugkerende patronen leren zien en begrijpen – het ‘waarom’ jou iets overkomt – maakt dat je problematische situatie al snel een energetische verschuiving kent en vaak als vanzelf verandert.

Je Hart gaat open en ontspant, je voelt je lichter worden, het wordt rustiger vanbinnen, je voelt je begrepen, je voelt je thuis komen. Een gesprek dat resoneert met de diepe wijsheid van je Hart. Je leert dat emoties, schaamte, schuld, verdriet, angst, boosheid of pijn er helemaal mogen zijn. Dit Bestaansrecht terug nemen geeft zoveel meer energie, innerlijke rust en empowerment… je zakt als vanzelf dieper in je lichaam en in je bekken. Diep vanbinnen voel je dat het anders kan, je leert op constructieve wijze woorden te geven aan dátgene wat JIJ nodig hebt en waar jij met je leven naartoe wil.

Een eerste gesprek is zoveel meer dan een gesprek… ja, met een levens-veranderende impact, een nieuw perspectief op het leven, op jouw leven! Bewogen worden tot diep in je cellen, het neemt je mee… je energie gaat steeds meer stromen, je voelt je kracht toenemen en je komt steeds meer achter je eigen waarheid te staan en die te LEVEN!

Of misschien voel je de nood om liefdevol aangeraakt te worden, de warmte te voelen van tedere handen en een liefdevol Hart? Als een moeder die zorgt voor haar kind… ze luistert naar je vragen en erkent wat diep in je leeft of geleefd wil worden, ze wrijft over de zere plek en brengt heling, ze biedt troost, draagt je en ondersteunt je, ze fluistert dátgene wat jou bekrachtigd, ze wiegt je en helpt je in je Hart te ontspannen, het Hart kan zich openen… Misschien verlang je naar verlichting van aanslepende pijn of fysieke klachten? Mijn massages worden gegeven vanuit het Hart in combinatie met mijn sterke intuïtie. Ik stem mij af op wat jij nodig hebt en voel het ritme en de aanraking die bij jou passen.

Daardoor hebben de sessies geen vaste vorm en krijgt iedere behandeling een authentiek karakter. Mijn handen worden als vanzelf gestuurd en zo ontstaat er een warme, veilige en helende massage.

De meer intiemere massagebehandelingen waaronder seksuologisch lichaamswerk, bekkenbodemwerk en Sacraal Tantra werk worden vaak pas op termijn toegepast, en nooit vanaf de eerste sessie. Tenzij je al ervaring hebt met dit uiterst kwetsbare werk.

Het Pad van The Sacred Tantra, je innerlijke wereld onderzoeken, die voortdurend in beweging is… samen met de ander ‘Zijn’, vertragen, verdiepen en jezelf verbinden met dátgene wat diep in jou wil leven. Een nieuwe energiestroom van plezier, genot, opwinding en liefde omarmen, en de natuurlijke ‘flow’ tussen Hart en bekken opnieuw verwelkomen!

We gaan samen op weg…

Al vanaf de eerste sessie neem ik uitgebreid tijd voor jou. Geen ‘binnen-en-buiten-op-50-minuten’, maar de tijd om aan te komen met een theetje en een zoetje, je krijgt de tijd om jouw verhaal te doen, om jouw lichaam te laten spreken en om mijn handen te laten werken…

Iedere vrouw is uniek en komt met haar eigen verhaal. Omdat iedere vrouw verschillend is, en iedere vraag uniek is, heb ik geen vast behandelingsplan. Ik hoor graag jouw vraag, jouw behoefte, jouw motivatie, jouw verlangen… en dan laat ik het aan de wijsheid van mijn lichaam over, in combinatie met mijn Hart, hoofd en mijn intuïtie om te bepalen wat nodig is voor jou in het moment. Hierdoor krijgt iedere vorm van begeleiding zijn eigen therapeutisch traject, met een eigen ritme en tijd.

​​Ik inspireer je graag op een vernieuwende, speelse en verfrissende manier!

Van Hart-e welkom!

Het aanbod van de Blessing Day

Wil je gedurende een ganse dag of een weekend ondergedompeld en in de watten gelegd worden, even helemaal thuis komen in je ‘eigen huis’, lekker verwend worden met een maaltijdsoepje, een slaatje, en wat lekkers? Mijn 15 jaar praktijkervaring leert me dat vrouwen die in dergelijke transformatieprocessen zitten, vaak niet voldoende hebben aan anderhalf uur consult. Vaak zijn er levensvragen die om antwoord vragen, is er kadering en ondersteuning nodig, en is er daarnaast de behoefte om aangeraakt en gemasseerd te worden en te groeien in voel- en lichaamsBewustZijn.

Ik voel de roep om vrouwen in deze zoektocht te begeleiden en te ondersteunen.

Individueel en in groep, op maat van de vrouw, een uniek groeitraject waar de moderne vrouw van vandaag nood aan heeft… met eigen tijd en ruimte om te ontdekken, te exploreren en te delen… om diepe heling te vinden, samen, onder Wijze vrouwen… om met zorg en Liefde omringd te worden, om aangeraakt en geraakt te worden en op eigen tempo thuis te komen in het eigen lichaam!

De perfecte ‘date’ is een Blessing Day plannen voor JeZelf!

Het Groeitraject ‘De Volheid van de Vrouw’

Of, misschien stel jij je persoonlijke ontwikkeling voorop, verlang je ernaar vanuit een gezonde intimiteit en een stevig innerlijke seksuele basis te leven? Wil je groeien en open bloeien in groep, in sisterschap, voel je de behoefte naar een groeitraject op langere termijn, diepgaander en intenser? Wil jij je ten diepste leren kennen en leren verbinden met andere vrouwen, om vanuit meer vrouwelijke draagkracht je dagelijks werk te kunnen uitoefenen?

Dan is ‘De Volheid van de Vrouw’ zeker iets voor jou!

Enkele getuigenissen

Als je naam vruchtbaar betekent en de Westerse geneeskunde vertelt je dat je dit niet bent, dan weet je, naar mijn gevoel, dat dit een hoofdstuk is dat je niet zomaar voorbij kan laten gaan.
Mijn ziel bracht me in contact met Nadine. Een vrouw met een hoge hartfrequentie, die puurheid, liefde en zachtheid uitstraalt. Onze eerste ontmoeting voelde vertrouwd en helemaal juist.

Vanaf de eerste sessie kwam mijn lichaam in beweging, ik leerde mezelf kennen en uiten op een manier dat ik in 28 jaar nog niet heb kunnen voelen.
Nadine laat je tijdens de behandeling transformeren door naar jezelf te luisteren, je emoties toe te laten en jezelf volledig te laten zijn, in wie je bent, in totaliteit, in Zijn.
Ze geeft je alle ruimte om op jouw tempo, op de juiste frequentie en in alle liefde beweging te brengen in je emoties en in je lichaam. Elke periode nadat ik bij Nadine ben langs geweest verandert er zo veel. De transformatie werkte door in mijn dagelijks leven.
Ik doorbrak patronen, voelde in ware essentie wat zelfliefde en respect voor mezelf is.
Sindsdien sta ik volledig in mijn vrouwelijke kracht. Ik leef enkel nog volledig vanuit authenticiteit, vanuit vertrouwen, heelheid. Eén met het universum.

Vanaf de eerste dag dat ik bij Nadine ben binnen gestapt, is alles beginnen stromen.

Wat eerst emoties waren, die best pittig tot uiting kwamen, maar wat ik zo opnieuw zou doen, is nu één en al leven.
Na 440 dagen zonder cyclus, was er op een dag, na veel transformerend werk, mijn eerste bloeding. Dit heb ik zo hard gevierd en vanaf dan wist ik het zeker: dit is de juiste weg! Nu stroomt alles zo mooi, zo vloeiend in alles wat ik doe. Het leven, het universum stroomt door mij. Ik zie en voel het in mijn relatie, mijn omgeving, mijn werk, mijn denken, mijn creativiteit, mijn spiritueel werk, eigenlijk in alles wat ik doe.

Alles is veranderd, alles stroomt zoals nooit te voren.
Nadine, ik ben je zo dankbaar dat je me begeleidt tijdens dit pittige maar wondermooie proces. Ik kan het niet verwoorden, dit is te Groots.

Maar je mag het zeker volledig in elke cel van je lichaam laten doorsijpelen:

bedankt voor wie je bent mooie vrouw. Bedankt, voor alles!
Ik ben een Godin en wauw, wat voelt dit goed!
In alle liefde, vanuit het hart,

Felia

Nadine,

Ik ben blij dat jij er bent, écht waar...
Jij weet het aardse en het hemelse met elkaar te verbinden op zo'n mooie krachtige manier. Jij bent een wijze, intelligente, begeesterde vrouw, én je blijft mens onder de mensen, jij hebt een brede niet veroordelende geest. Dat maakt jou en je werk bijzonder en dat zal vele mensen naar jou de weg doen vinden. Ik wens je alle geluk in alles wat je onderneemt. Ik vind jouw gedrevenheid en inzet bewonderenswaardig en ik zal altijd achter jou en jouw werk staan.

Liefs, Marijke

Marijke

Ontdek verder mijn aanbod en lees de getuigenissen

Coaching &
Therapie

Embodiment
Work

Massages

The Sacred Tantra

The Art of Intimacy

Lectuur &
Mijmeringen

Getuigenissen