Vrouwen in hun sensuele kracht

Dag mooie, krachtige, sensuele vrouw,

Voel jij je aangesproken bij die woorden of voel je weerstand? Wat je ook voelt, het is zeker dat iets in jou ernaar verlangt om jouw unieke schoonheid, kracht en sensualiteit te leven!

Laten we beginnen bij het begin, met een goed gesprek. Soms kan het opluchten eerst even je verhaal te kunnen doen bij iemand die vanuit het Hart bij je is. Hierbij ‘ben’ ik niet alleen, ik luister ook naar je verhaal, en kijk naar je non-verbale communicatie, je lichaamstaal. Ik help je pasklare handvatten en heldere antwoorden te vinden op dátgene wat om aandacht vraagt. Vanuit mijn heldere, fijngevoelige en liefdevolle aanwezigheid help ik jou tot inzicht te komen en jouw situatie te ‘vertalen’ en te ‘herkaderen’. Ik werk vanuit de (esoterische) Zielepsychologie en hanteer hierbij een energetische manier van communiceren.

Terugkerende patronen leren zien en begrijpen – het ‘waarom’ jou iets overkomt – maakt dat je problematische situatie al snel een energetische verschuiving kent en vaak als vanzelf verandert.

Je Hart gaat open en ontspant, je voelt je lichter worden, het wordt rustiger vanbinnen, je voelt je begrepen, je voelt je thuis komen. Een gesprek dat resoneert met de diepe wijsheid van je Hart. Je leert dat emoties, schaamte, schuld, verdriet, angst, boosheid of pijn er helemaal mogen zijn. Dit Bestaansrecht terug nemen geeft zoveel meer energie, innerlijke rust en empowerment… je zakt als vanzelf dieper in je lichaam en in je bekken. Diep vanbinnen voel je dat het anders kan, je leert op constructieve wijze woorden te geven aan dátgene wat JIJ nodig hebt en waar jij met je leven naartoe wil.

Een eerste gesprek is zoveel meer dan een gesprek… ja, met een levens-veranderende impact, een nieuw perspectief op het leven, op jouw leven! Bewogen worden tot diep in je cellen, het neemt je mee… je energie gaat steeds meer stromen, je voelt je kracht toenemen en je komt steeds meer achter je eigen waarheid te staan en die te LEVEN!

Of misschien voel je de nood om liefdevol aangeraakt te worden, de warmte te voelen van tedere handen en een liefdevol Hart? Als een moeder die zorgt voor haar kind… ze luistert naar je vragen en erkent wat diep in je leeft of geleefd wil worden, ze wrijft over de zere plek en brengt heling, ze biedt troost, draagt je en ondersteunt je, ze fluistert dátgene wat jou bekrachtigd, ze wiegt je en helpt je in je Hart te ontspannen, het Hart kan zich openen… Misschien verlang je naar verlichting van aanslepende pijn of fysieke klachten? Mijn massages worden gegeven vanuit het Hart in combinatie met mijn sterke intuïtie. Ik stem mij af op wat jij nodig hebt en voel het ritme en de aanraking die bij jou passen.

Daardoor hebben de sessies geen vaste vorm en krijgt iedere behandeling een authentiek karakter. Mijn handen worden als vanzelf gestuurd en zo ontstaat er een warme, veilige en helende massage.

De meer intiemere massagebehandelingen waaronder seksuologisch lichaamswerk, bekkenbodemwerk en Sacraal Tantra werk worden vaak pas op termijn toegepast, en nooit vanaf de eerste sessie. Tenzij je al ervaring hebt met dit uiterst kwetsbare werk.

Het Pad van The Sacred Tantra, je innerlijke wereld onderzoeken, die voortdurend in beweging is… samen met de ander ‘Zijn’, vertragen, verdiepen en jezelf verbinden met dátgene wat diep in jou wil leven. Een nieuwe energiestroom van plezier, genot, opwinding en liefde omarmen, en de natuurlijke ‘flow’ tussen Hart en bekken opnieuw verwelkomen!

We gaan samen op weg…

Al vanaf de eerste sessie neem ik uitgebreid tijd voor jou. Geen ‘binnen-en-buiten-op-50-minuten’, maar de tijd om aan te komen met een theetje en een zoetje, je krijgt de tijd om jouw verhaal te doen, om jouw lichaam te laten spreken en om mijn handen te laten werken…

Iedere vrouw is uniek en komt met haar eigen verhaal. Omdat iedere vrouw verschillend is, en iedere vraag uniek is, heb ik geen vast behandelingsplan. Ik hoor graag jouw vraag, jouw behoefte, jouw motivatie, jouw verlangen… en dan laat ik het aan de wijsheid van mijn lichaam over, in combinatie met mijn Hart, hoofd en mijn intuïtie om te bepalen wat nodig is voor jou in het moment. Hierdoor krijgt iedere vorm van begeleiding zijn eigen therapeutisch traject, met een eigen ritme en tijd.

​​Ik inspireer je graag op een vernieuwende, speelse en verfrissende manier!

Van Hart-e welkom!

Inschrijven/afspraak | Meer informatie

Het aanbod van de Blessing Day

Wil je gedurende een ganse dag of een weekend ondergedompeld en in de watten gelegd worden, even helemaal thuis komen in je ‘eigen huis’, lekker verwend worden met een maaltijdsoepje, een slaatje, en wat lekkers? Mijn 15 jaar praktijkervaring leert me dat vrouwen die in dergelijke transformatieprocessen zitten, vaak niet voldoende hebben aan anderhalf uur consult. Vaak zijn er levensvragen die om antwoord vragen, is er kadering en ondersteuning nodig, en is er daarnaast de behoefte om aangeraakt en gemasseerd te worden en te groeien in voel- en lichaamsBewustZijn.

Ik voel de roep om vrouwen in deze zoektocht te begeleiden en te ondersteunen.

Individueel en in groep, op maat van de vrouw, een uniek groeitraject waar de moderne vrouw van vandaag nood aan heeft… met eigen tijd en ruimte om te ontdekken, te exploreren en te delen… om diepe heling te vinden, samen, onder Wijze vrouwen… om met zorg en Liefde omringd te worden, om aangeraakt en geraakt te worden en op eigen tempo thuis te komen in het eigen lichaam!

De perfecte ‘date’ is een Blessing Day plannen voor JeZelf!

Ontdek de Blessing Day

Het Groeitraject ‘De Volheid van de Vrouw’

Of, misschien stel jij je persoonlijke ontwikkeling voorop, verlang je ernaar vanuit een gezonde intimiteit en een stevig innerlijke seksuele basis te leven? Wil je groeien en open bloeien in groep, in sisterschap, voel je de behoefte naar een groeitraject op langere termijn, diepgaander en intenser? Wil jij je ten diepste leren kennen en leren verbinden met andere vrouwen, om vanuit meer vrouwelijke draagkracht je dagelijks werk te kunnen uitoefenen?

Dan is ‘De Volheid van de Vrouw’ zeker iets voor jou!

Ontdek het Groeitraject

Enkele getuigenissen

Lieve Nadine,

Als de woorden "moedeloosheid, rusteloosheid en wanhoop" de lading zouden kunnen dekken van hoe ik mij voelde toen ik bij jou kwam aankloppen, dan zou dat al 'iets' zijn. Toen ik jouw website las wist ik dat ik bij jou moest zijn. Vanuit mijn misbruikverleden hebben veel therapeuten mij "als een verloren zaak" beschouwd en dat dan ook nog zo uitgesproken, wat zeer pijnlijk en demotiverend was. Als er dan iemand op mijn Pad komt zoals jij, is dat een zegen. Ik heb mij altijd voorgenomen dat -hoe moeilijk ook- ik tenminste aan één iemand mijn verhaal zou vertellen. Ik wil gewoon dat iemand weet wat mij is aangedaan, dat iemand mij hoort... Maar laat dat nu net zo moeilijk zijn 'praten'. Het bezorgt mij angst en ik schaam me... en tegelijk voel ik juist die enorme behoefte om erover te kunnen praten.

Het doet zo'n deugd om mijn hart te kunnen luchten en nog meer dat er aandacht is voor mij. Beste Nadine, wij, die zwaar gekwetst werden hebben mensen als jou heel hard nodig. Mensen die langs ons staan, ons niet veroordelen, beoordelen, stigmatiseren met etiketten, ons als hopeloos bestempelen... Ik ben blij dat jij een jaar geleden op mijn Pad kwam. Ook al is er nog pijn en verdriet en is het soms lastig, je luistert naar mij en bemoedigt mij met zoveel geduld. Je leert mij een wereld kennen die totaal verschilt van degene die ik ken. Je biedt mij een plek waar ik mij veilig voel en in mijn kleinheid, gekwetstheid mag zijn wie ik ben... Je bent als een soort moeder, thuis voor mij... Ik ben blij dat jij er bent en ik weet dat jij mij geen pijn of kwaad zal doen. Ik ben jou in korte tijd heel erg gaan vertrouwen en dat heb ik zelden bij iemand. Soms denk ik 'zo zal het zijn als je een fijne thuis hebt'... Ik kan jou niet zeggen hoeveel dat voor mij betekent.

Ik heb het voorbije jaar, zoveel ten goede weten veranderen bij mezelf, jij gaf me niet op en bleef/blijft mij terzijde, wat het ook mogen zijn ik kan het jou zeggen, schrijven... zonder dat je oordeelt of mij veroordeelt. Jij geeft me kracht en moed op mijn weg, zet de wegwijzers uit. Jouw openheid, opent ook mij. Jij brengt mij terug bij mezelf, mijn lichaam, mijn hart. ‘Dit zal liefde zijn'... helaas heb ik dit nooit eerder gevoeld en ervaren. Iedere avond bid ik tot God, ik haal daar veel kracht uit... ik draag jou in mijn gebed als een "grootse, prachtige, wijze, liefdevolle, gedreven... vrouw" die met de oren, de ogen en de handen van God werkt, en die eigenlijk geen verantwoording hoeft af te leggen. Ik ben vol vertrouwen dat wat jij verder zal ondernemen in de wereld, geapprecieerd en gewaardeerd zal worden, en door velen -in het bijzonder misbruikte mensen- die bij jou (nog) zullen aankloppen... als een zegen zal ervaren worden. Ik heb veel respect voor wie je bent en wat je doet Nadine, echt! Zo waardevol. Ik kon mij geen mooier geschenk bedenken. Jij bent een goed, lief mens, ik hoop dat lotgenoten mijn verhaal lezen en de weg naar jou mogen vinden. Ik draag jou zo’n warm hart toe!

Een warme groet van Maaike.

Maaike

Lieve Nadine,

Ons vorig ontmoeten is me heel goed bevallen. Ik weet niet of dat uw gewoonte is, dat jij zoveel tijd neemt voor mensen. Ik kon helemaal aankomen en ontvangen. Waauw, dat is nieuw voor mij, het deed mij zo goed! Daarnaast heb ik nooit eerder zo'n fijne massage gekregen. Ik ben ontroerd, geraakt door jouw liefde en jouw zachtheid die ik mocht ontvangen. Ik kom heel heel graag terug... 1000 maal dank Nadine voor wie je bent!

Diane

Ontdek verder mijn aanbod en lees de getuigenissen

Coaching &
Therapie

Lezen

Embodiment
Work

Lezen

Massages

Lezen

The Sacred Tantra

The Art of Intimacy

Lezen

Lectuur &
Mijmeringen

Lezen

Getuigenissen

Lezen