Een Blessing day… helemaal voor jou

Een Blessing Day is een dag op jouw maat en helemaal en alleen voor jou. De ‘blessing’ bestaat uit het perfect samenvallen van therapeutisch werk en heerlijk verwend en in de watten gelegd worden. Er wordt niet alleen naar jou geluisterd, je wordt ook met liefde en met zorg erkend en omringd. Je wordt aangeraakt en geraakt en je kan helemaal op eigen tempo ‘thuis’ komen in je lichaam.

Was de scheiding tussen moeder en pasgeborene te snel, de behoeften te weinig vervuld, dan wil dat nog steeds vervuld worden in een willen samensmelten, in een één willen worden met de ander. In dat prille begin worden de ervaringen in de cellen van ons lichaam als herinneringen opgeslagen, waarvoor geen woorden zijn, hoogstens beelden. De impact van deze herinneringen is groter dan het bewustzijn veelal kan bevatten. Ben je nog altijd op zoek naar die ultieme ervaring, de machtige grote moeder buiten ons en dezelfde moeder waar we één mee waren en waarnaar we nog zo intens verlangen? Daarin niet langer klein willen zijn en minder, maar krachtig en vrouwelijk?

Deze eenheid in jezelf wordt hersteld door de pijn en de angst niet langer te mijden. Door keer op keer je te laten vallen in de ervaring en je opgevangen te weten, vanwege je moed het te laten gebeuren. In het verlangen naar de ultieme ervaring, kan een herkenbaar gevoel van nabijheid euforische vormen aannemen, omdat datgene wat je altijd al hebt gemist eindelijk kan worden gevonden…

Geboren ben je al, het bestaansrecht werd jou reeds gegeven, jij bent er…
Je dient enkel nog “JA” te zeggen tegen de sensuele hartstochtelijke vrouw in jezelf!

A Blessing Day is de perfecte formule voor de vrouw
die opnieuw geboren wil worden.

Ik voel me vereerd om aanwezig te mogen zijn
bij het meest kwetsbare proces van de vrouw!

In een wereld van tijd en afspraken, waarbij we helaas genoodzaakt zijn om consulten af te bakenen in tijd, probeer ik tijdens een Blessing Day dit element naar de achtergrond te verschuiven. Door een ganse dag uit te trekken, waarin er ook tijd is voor meer informele momenten, kan er een ander soort van therapeutisch proces ontstaan. Vergelijk het met het beste van een dag doorbrengen met je mama of met een boezemvriendin, in combinatie met de toegevoegde waarde van een beoefend en deskundig massage- en lichaamsgericht psychotherapeut aan je zijde. Voldoende tijd dus om kwetsbaarheid en kracht hand in hand te laten gaan. Wanneer jij je kunt overgeven aan die omvangrijke diepe kwetsbaarheid in jezelf, kan van daaruit diepe heling plaatsvinden en het leven zijn sprankeling terug krijgen.

Door mijn ervaring en deskundigheid, en mijn diep respect voor de vrouw, is het idee ontstaan samen met vrouwen deze vrouwenlijn tot en met Moeder Aarde te helen en te herstellen. Het is de hoogste tijd om voorbij trauma/drama te gaan, en ons terug te verankeren en in te bedden in de schoot van onze oer-moeder, om ons van daaruit terug te leren verbinden met het Goddelijk vrouwelijke in ons zelf.
Tijdens zo’n Blessing Day kan er dus gewerkt worden aan oer-oude thema’s die terug gaan tot in onze kindertijd. Daarnaast kan de innerlijke scholingsweg van de vrouw aan bod komen, the Sacred Anatomy en de bekkenbodemwijsheid. Vrouwenwijsheid die we hadden moeten krijgen toen we 12 waren. Door observatie te combineren met o.a. ademhaling, zelfonderzoek en introspectie, gerichte communicatie en ‘bewust en ‘respectvol’ aangeraakt worden, is het mogelijk oude spanningen die nog vast zitten in het celgeheugen van ons lichaam los te laten. Zo’n dag wordt dus individueel werk. Het kan evolueren van massagewerk tot seksuologisch lichaamswerk tot Sacraal Tantrisch werk, tot diep bindweefsel- en bekkenbodemwerk,
tot Yoni en trauma release.

Praktisch

  • Een ganse dag op jouw maat, van 10u tot 17u.

  • Er is een sessie in de voormiddag en één in de namiddag. ’s Middags eten we samen een lekkere maaltijdsoep, met een slaatje en wat lekkers.

  • De dag begint altijd met een gesprek, waarbij we samen kijken naar jouw vastgelopen situatie, jouw levensvragen, jouw werkpunten en waar je wil aan werken..

  • De dag eindigt met een nabespreking.

Voor de rest wordt de dag verder vorm gegeven mede door jouw inbreng, in combinatie met mijn expertise, deskundigheid en intuïtie. Ik zet mijn hoogste potentieel in voor jou en wil me graag afstemmen op de thema’s die voor jou om aandacht vragen.

Naast een individueel therapeutisch traject biedt House of the Heart ook de mogelijkheid om je te verbinden met vrouwen, onder de vorm van een Groeitraject, in groep. Bekijk ‘De Volheid van de Vrouw’. I feel blessed to meet you!

Ontdek verder mijn aanbod en lees de getuigenissen

Coaching &
Therapie

Embodiment
Work

Massages

The Sacred Tantra

The Art of Intimacy

Lectuur &
Mijmeringen

Getuigenissen