Over de praktijk

Mijn praktijk is gelegen in een rustige wijk in Zottegem (Erwetegem),
regio Oost-Vlaanderen.

Op de sierlijke Buddha na, lijkt mijn woning op een gewoon huis, maar eens je binnentreedt in de praktijk kom je terecht in een oase van rust, warmte en een sereen intieme sfeer. Alles is erop gericht om het jou zo aangenaam mogelijk te maken zodat je helemaal thuis kan komen met een lekker kopje thee en een zoetje.

De praktijk is een krachtplek, een baarmoederlijke ruimte waar vrouwen en mannen hun ware essentie en zelfsturing terugvinden. De praktijkruimte bestaat uit twee delen: een ruimte waar we in dialoog gaan en waar ik werk of masseer op een massagetafel, en de baarmoederlijke Tempel, een gezegende plek, waar intenser en intiemer werk plaats vindt zoals energetisch werk, seksuologisch lichaamswerk, deep-tissuework en massage & relatie- en intimiteitscoaching, allemaal verweven met de leer van The Sacred Tantra. In de praktijk staat de energetische wedergeboorte van de man en de vrouw centraal, steeds vanuit de hoogste vibratie om meer liefde en hartsenergie te cultiveren.

Na 15 jaar is mijn praktijkruimte bijzonder opgeladen. Deze uiterst fijne en subtiel aanwezige energie wordt hier door menig mensen als bijzonder krachtig ervaren. Veel cliënten zakken als vanzelf dieper in hun lichaam. Het voelt als ondergedompeld worden in een bad van zalig diepe rust, stille kracht en aanwezig Zijn in al je cellen. Ja, terug naar de Hartslag van Moeder Aarde, de Weg naar je ‘ware Kern’.

De groepssessies, voordrachten, lezingen en Groeitrajecten zoals ‘De Volheid van de Vrouw‘ vinden plaats in mijn multifunctionele woonkamer, bij het open haardvuur, waarbij de ruimte voor iedere gelegenheid omgetoverd wordt tot een Tempel van Liefde. Het Hart van het huis wordt gevoeld, mensen voelen zich hier meteen thuis.

Tot slot is er nog de tuin, die vooral voor de Groeitrajecten wordt open gesteld, alwaar tijdens de zomermaanden dagdelen worden gegeven buiten, en waar — onder een parasol of in een ligstoel — het middagmaal kan genuttigd worden of een middagdutje voor herstel kan zorgen.

Ontdek verder mijn aanbod en lees de getuigenissen

Coaching &
Therapie

Embodiment
Work

Massages

The Sacred Tantra

The Art of Intimacy

Lectuur &
Mijmeringen

Getuigenissen