De heilige ontmoeting
– Full Body Loving –

Dag gevoelige, hartbeminnende, sensuele partners,

Voel jij ook het verlangen om Liefde met je partner te vieren?

Samen ‘op een onbewoond eiland’… waar de klok heeft stil gestaan… en waar sleur, routine en gewoontepatronen geruild wordt voor quality time? Waar jij je kan laten meevoeren op een stroom van Liefde en verbondenheid, die jullie meeneemt naar ongekende diepten van intimiteit, sensualiteit en seksualiteit? Ondergedompeld worden in een bad van zalige rust, verstilling, ontspanning en daar samen van genieten?

Dan is Full Body Loving het Pad dat jullie zoeken!

Het Full Body Loving traject voor koppels gaat over het leren beminnen vanuit Hart, Ziel en lichaam. Een Tantrische manier van leven, van liefhebben, een ‘State of Being’ vanuit een natuurlijke integriteit.

Dit is geen vorm zoals een ander. Elkaar leren aanraken, geborgen en veilig, is intimiteit aanleren. Een écht en oprecht contact gebeurt vanuit ’tact’, met respect voor ieders grenzen en ieders eigenheid. Respectvol aanraken gaat voor mij voorbij de kloktijd, techniek en prestatiegerichtheid.

In een sfeer van nabijheid, wederzijds respect en vertrouwen, worden jullie — door middel van contactoefeningen en massage — van nabij gevolgd zodat je nauwgezet leert hoe het is om open en ontvankelijk te zijn, en een betere vooruitgang leert boeken in je intiem leven. Want, wie leert ontvangen met een open Hart, leert ook geven vanuit een open Hart.

Ik leer jullie eerst de vaardigheid om écht en waarachtig aanwezig te zijn met elkaar en oprechte liefde en aandacht te leren geven aan elkaar. Voor veel koppels is dat nog nieuw. Daarbij worden mensen vaak geraakt en ontroerd, omdat ze diep voelend aanwezig zijn met hun partner, en pas dan in iedere cel van hun lichaam de liefde terug kunnen voelen stromen… Verbonden Zijn, zo puur, zo zuiver, zo intens… voorbij woorden. Het Hart ontspant en de energie kan vrijelijk stromen!

Eenmaal op deze weg vloeien we zachtjes over naar een Tantrische setting, die voorafgaandelijk besproken wordt. Naast geïnspireerd worden verwerf je de benadering van de ander, als mens, in zachtheid, in tederheid, onvoorwaardelijk en in overeenstemming met zijn of haar ritme. Ook worden de seksuele anatomy en de herkadering inzake seksualiteit en de Heilige Ontmoeting hierbij meegenomen.
Zie hier terug de holistische visie van waaruit gewerkt wordt.

In een Full Body Loving gaan we samen op weg, naar datgene wat jullie ten diepste beweegt. De basisvorming tot de kunst van aanraken is het tonen van waardering en achting. Een Sacred Tantra massage is een diep eerbetoon met respect en eerbied voor de ander. Geloof me, deze vorming kan van jou een ander mens maken, meer ontspannen, meer aanvaardend, milder, vrijer, dichter bij jezelf, en bij de ander.
Je leert hier geen seks, maar wel op een verfijnde manier met je intimiteit en je seksualiteit om te gaan. Dan worden kussen, knuffelen, intimiteit en seks een ‘afgestemd’ gebeuren, wat jou vanzelf doet groeien!

We gaan samen op weg

Een Full Body Loving traject verloopt in fases van drie of vier uur, al naargelang jullie vraag en jullie behoefte.

Voor wie ernaar verlangt zijn intimiteit een vernieuwende toets te geven… en, voor wie ernaar verlangt met de ander op een zachte en hartverwarmende wijze om te gaan, leer ik jullie als eerste de Kashmirische Tandava Massage aan.
Een zachte Yoga van aanrakingen, waarbij je lekker kan thuis komen in je lichaam, en diep ontspannen in je Hart. De één ontvangt, terwijl de ander bijdraagt aan het proces en dit mee ondersteunt. Tegelijk inspireer ik je en leer ik je de massage aan. Een bijzonder intiem gebeuren. Uniek om jouw partner zo kwetsbaar en van zo dichtbij te mogen volgen.

Achteraf, na de massage, kan er feedback worden gegeven.

Mijn massages worden gegeven op de grond, op een massage matras, met warme olie. Na de massage zit mijn ’taak’ erop, kunnen jullie nog even rustig naliggen, en mogen jullie samen de energetische afronding verzorgen van jullie sessie. Daarna kan indien gewenst nog gedoucht worden.

Indien deze Wijze van Zijn en van werken jullie aanspreekt en inspireert, kan daar een vervolgtraject aan gekoppeld worden waarbij we steeds dieper leren indalen in het Lichaam en evolueren naar een gezonde seksuele basis, niet alleen met onszelf, maar ook in relatie met de ander!

“Those sharing the same feeling understand each other…”

Meno-Pauze of Andro-Pauze?

Belangrijk is om de hormonale veranderingen die zowel mannen als vrouwen vanaf 40-55 jaar kunnen verwachten, te kunnen blijven zien als een nieuwe fase naar innerlijke ontwikkeling en een vervullend leven. Deze periode hoeft in haar visie niet een periode van verlies te zijn, maar juist een periode van weder geboren worden, welke samen gaat met een groter geestelijk vermogen tot intimiteit, seksualiteit en diepgang. De menopauze voor de vrouw, en de andropauze voor de man zijn een mooie uitnodiging naar meer levenskwaliteit, een andere diepte in je intieme en seksuele liefdesleven, intenser verbonden zijn…

Vijftigers krijgen dan meestal (voor het eerst) wat meer ‘Pauze’ of vrije tijd voor zichzelf en voor elkaar. En met een beetje geluk hebben ze ook minder zorgen aan hun hoofd. Op dit punt van hun leven hebben ze waarschijnlijk ongeveer bereikt wat ze wilden bereiken. Tegelijkertijd zorgen een aantal sociale veranderingen, die gepaard gaan aan het ouder worden, ervoor dat er tussen man en vrouw een nieuw evenwicht gezocht moet worden. Men zegt wel eens: het leven begint na veertig… wel ja, hier gaat het om, om levenskwaliteit! Een toekomst tegemoet zien met nieuwe perspectieven, nieuwe levenskeuzes, een nieuwe richting… die bepalend kan zijn voor je gezondheid en je welbevinden, gedurende de rest van je leven.

Enkele getuigenissen

Hey lieve Nadine,
Een jaar geleden had ik me niet kunnen voorstellen dat mijn leven er zou uitzien zoals het nu is.
Dankjewel voor je begeleiding bij het traject,
Dankjewel voor wat je voor mij betekent,
Dankjewel voor wat je voor onze relatie betekend hebt, en nog,
Dankjewel voor de mooie sessie met Luc,
Dankjewel 🙏 voor zoveel.
Ik heb gisteren een healing gehad, en alles zag er super uit…
Ze zei dat ik goed bezig was, en ik weet dat jij daar mede voor gezorgd hebt, voor die balans in mijn leven.
Nogmaals bedankt hiervoor 🙏
Ik stuur hierbij ook wat energie voor jou 🌸
Veel liefs,
Leona 💞

Leona

Beste Nadine,

Graag willen wij de afspraak van 17/08 nu al annuleren, zo hebben andere mensen de kans om van jouw deskundige begeleiding gebruik te maken. De reden is dat er hier heel wat positieve dingen gebeuren, die jij voor ons in gang hebt gezet en waarvoor we jou ontzettend dankbaar zijn. We zouden onszelf graag trakteren op een lekker etentje om onze nieuwe elan te vieren.

Jouw begeleiding was van onschatbare waarde, en ikzelf had nooit gedacht dat het zo vlug en op zo een leuke manier zou evolueren. Wij hopen dat we dit elan kunnen aanhouden en weten dat we bij jou altijd terecht kunnen als we weer ergens vast geraken.

Een dikke, warme dankjewel uit de grond van onze beider harten.

Lieve hartengroet

V. & L.

Ontdek verder mijn aanbod en lees de getuigenissen

Coaching &
Therapie

Embodiment
Work

Massages

The Sacred Tantra

The Art of Intimacy

Lectuur &
Mijmeringen

Getuigenissen