Mannen in hun hartbeminnende kracht

Dag krachtige, mooie, gevoelige man,

Wat denk je bij het lezen van die woorden? Voel je je aangesproken of lijkt het over iemand anders te gaan? Iemand uit de boekjes of uit de films met een perfect lichaam, een succesvolle carrière, een held in bed…

Het is niet eenvoudig om ‘man’ te zijn in de huidige maatschappij, omdat we eigenlijk niet meer weten wat dat precies inhoudt. Mannen denken vaak dat ze aantrekkelijk worden door wat ze presteren of bezitten. Zoals vrouwen hun uiterlijk als troef willen inzetten, doen mannen dat met hun prestaties (carrière) of bezit. Vanwege kwetsingen uit de prille kindertijd, weliswaar op Hartsgebied, is het voor de man nog moeilijk openlijk emotioneel en kwetsbaar te zijn en zich door zijn Hart te laten leiden. Ook in de mannen is de zacht-vrouwelijke energie onderdrukt geraakt. Veel gevoelige mannen voelen zich de dag van vandaag ‘verloren’ en lijden aan zelftwijfel, angst, schaamte en intieme armoede.

Voor mannen is het belangrijk hun eigen lichaam terug te leren bewonen, en te voelen dat ze geliefd worden om wie ze ‘Zijn’, en niet om wat ze ‘kunnen’ of aan status bereikt hebben.

Jouw man-Zijn is hier helemaal welkom, met al zijn schaamte, zijn emoties, zijn kwetsbaarheid, zijn gevoeligheid, zijn verlangens, zijn kracht… Bij een eerste kennismaking luister ik niet alleen naar jouw verhaal, ik luister ook naar je non-verbale communicatie, je lichaamstaal. Mannen hebben het nog moeilijk om zich te verbinden met hun gevoel, omdat het hen vaak afgeleerd werd tijdens de opvoeding. De vrouwelijke wond zetelt in de buik, de mannelijke wond zetelt in het Hart. Mannen kregen vaak het stereotype van de stoere bonk of van de emotionele afwezige vader gespiegeld, wat ook hun daadkracht in het leren verwoorden van hun gevoel heeft ondermijnd.

Daarnaast ervaren mannen nog heel veel taboe en schaamte om over de thema’s als intimiteit en seksualiteit te praten, laat staan over hun ‘verborgen’ mannenleed. Mannen passen vaak, en lopen vaak jaren rond met allerhande lichamelijke (lees ook seksuele) klachten. En als er over seksualiteit gesproken wordt, gaat het vaak over de primaire (platte) behoefte, de seksuele begeerte in de buik. Het hoofd is actief, maar nog niet ten volle verbonden met Hart en gevoel.

De massagebehandelingen hier benaderen het ervaren van een zacht vrouwelijke energiestroom welke zich onderhuids opbouwt (van genitaal naar Hartsgebied), en die voor mannen nog vaak van een andere — lees ongekende — orde is. Ja, dit werk gaat over groeien in levens- en seksueel Meesterschap, waarbij de man vooral zijn penetrerende kracht leert kanaliseren, en niet in eerste instantie ontladen. Dit werk gaat voorbij de prestatiegerichtheid en is dus NIET gericht op ejaculeren en genitaal ontladen. Mannen die hun (zacht-vrouwelijke) Harts-energie durven laten stromen, in combinatie met een stevig verankerde en gezonde bekkenbodem, worden zelfbewuste, liefdevolle, krachtige, Hart-beminnende mannen, die zichzelf ten aller tijde kunnen dragen!

We gaan samen op pad

Al vanaf de eerste sessie neem ik uitgebreid tijd voor jou.
Geen ‘binnen-en-buiten-op-50-minuten’, maar de tijd om aan te komen met een theetje en een zoetje. Je krijgt de tijd om mij te leren kennen, je verhaal te doen, om jouw lichaam te laten spreken en om mijn handen te laten werken…

Iedere man is uniek en komt met zijn eigen verhaal. Omdat iedere man verschillend is, en iedere vraag uniek is, heb ik geen vast behandelingsplan. Ik hoor graag jouw vraag, jouw behoefte, jouw motivatie, jouw verlangen… en dan laat ik het aan de wijsheid van mijn lichaam over, in combinatie met mijn Hart, hoofd en mijn intuïtie om te bepalen wat nodig is voor jou in het moment. Hierdoor krijgt iedere vorm van onderwijs en bekrachtiging zijn eigen therapeutisch traject, met een eigen ritme en tijd.

Een eerste sessie kan verhelderend werken, omdat de intimiteit voor de man wordt herkaderd, en de seksualiteit daarbij een totaal andere invulling krijgt. Vanuit het Pad van the Sacred Tantra spreken we niet meer over prestatiegerichte seksualiteit, maar over de Hartbeminnende seksualiteit en groeien in Voel- en Lichaams-Bewust-Zijn. Liefdevol, met respect en met zachtheid aangeraakt en geraakt worden, werkt helend voor een man. Een man kan pas open komen in zijn Hart als hij de zachtheid van buitenaf ervaart, anders gaat hij dicht.

Bij mannen ga ik sneller over tot lichaamsgericht en holistisch (lees ook massage-) werk, omdat het thema ‘voelen’ voor de man vaak verder van zich afstaat dan voor de vrouw. Mijn aanrakingen zijn fluweelzacht, traag, heel subtiel en energetisch opladend. Juist daardoor voel jij je in je totaliteit geaccepteerd, bemind, gedragen, gekoesterd, geborgen en intens (aan-)geraakt.

Kom en ontdek die ‘Goddelijke vonk’ in JeZelf,
Ik inspireer je graag op een vernieuwende, speelse en verdiepende manier!

Enkele getuigenissen

Dank Nadine,

Ik ben pompaf. Nogmaals, diep respect en diepe dankbaarheid voor je werk.
Je gooit je met huid en haar in het proces. You're a pro!
Ik sta versteld van de drempels waar je me over krijgt ;-)
Ik praatte gisteren nog over onze sessie met een collega onderlijnend hoe professioneel je dit werk doet.
De kans is groot dat er de komende jaren wat andere mensen bijkomen in je vijver die dit met minder professionaliteit doen want dit werk begint aan te trekken.
Goed bij jezelf blijven is de uitnodiging maar dat komt vast goed.

Hartelijke groet,

Peter

Dag Nadine,

Graag deel ik hoe ik mijn Tantrische massage bij jou - als ervaringsdeskundige en jouw inwijding hierin - heb ervaren.
Het heeft tot op de dag van vandaag nog steeds een mooie uitwerking op mijn lichaam en geest. Dit uit zich in het gewone dagelijkse leven met medemensen en collega's van het werk. Ook in mijn relatie. Maar bovenal in mezelf.
Gewoon fantastisch! Ik ben jou hiervoor ontzettend dankbaar.
Zulk overgave en liefde. En wat een competentie. Prachtig mens! Dank je dank je.

Bart

Ontdek verder mijn aanbod en lees de getuigenissen

Coaching &
Therapie

Embodiment
Work

Massages

The Sacred Tantra

The Art of Intimacy

Lectuur &
Mijmeringen

Getuigenissen