Getuigenissen

Dank Nadine,

Ik ben pompaf. Nogmaals, diep respect en diepe dankbaarheid voor je werk.
Je gooit je met huid en haar in het proces. You're a pro!
Ik sta versteld van de drempels waar je me over krijgt ;-)
Ik praatte gisteren nog over onze sessie met een collega onderlijnend hoe professioneel je dit werk doet.
De kans is groot dat er de komende jaren wat andere mensen bijkomen in je vijver die dit met minder professionaliteit doen want dit werk begint aan te trekken.
Goed bij jezelf blijven is de uitnodiging maar dat komt vast goed.

Hartelijke groet,

Peter

Hey lieve Nadine,
Een jaar geleden had ik me niet kunnen voorstellen dat mijn leven er zou uitzien zoals het nu is.
Dankjewel voor je begeleiding bij het traject,
Dankjewel voor wat je voor mij betekent,
Dankjewel voor wat je voor onze relatie betekend hebt, en nog,
Dankjewel voor de mooie sessie met Luc,
Dankjewel 🙏 voor zoveel.
Ik heb gisteren een healing gehad, en alles zag er super uit…
Ze zei dat ik goed bezig was, en ik weet dat jij daar mede voor gezorgd hebt, voor die balans in mijn leven.
Nogmaals bedankt hiervoor 🙏
Ik stuur hierbij ook wat energie voor jou 🌸
Veel liefs,
Leona 💞

Leona

Hey Nadine, ik mailde onlangs met Saïda Désilets (auteur van het boek 'De Sensuele Vrouw'). Begin deze week kreeg ik antwoord van haar... ze verwijst ook naar jou:

'...please give your teachter Nadine my regards, it sounds like she's doing great work!
Lieve Nadine, dank je om mij de hemel op aarde te tonen. Het mooiste geschenk dat ik kon krijgen was/ben IK-zelf! We zien elkaar gauw terug, ben ik blij om...

Heel veel liefs intussen...

Marijke

Marijke

Lieve vrouwe Nadine,

De Volheid van de Vrouw' was een schitterende reeks Nadine, allicht zullen er gaandeweg nog inzichten komen! Het was moeilijk voor me om de stap te zetten, en tóch was het telkens weer een beetje thuiskomen. Voor mij waren de weekends één process, met elke keer weer vertrouwen krijgen en vertrouwen geven. Dit kon énkel door de oprechtheid, de integerheid, de zachtheid en de speelsheid van éénieder in de groep. Tegelijk bleef het een gigantische stap voor me naar durven loslaten, durven voelen en... durven geven! Met deze reeks werd bij mij 'iets heel oud' hersteld, waarbij kennis en ervaring uit het oer-oude mij werd doorgegeven. Het oer-oude: wat voor mij zowel met de Ziel als met het lichaam te maken heeft, het menselijke! Een grote stap, waarbij één en ander bij me heeft gerommeld vanbinnen. Het water moet door vele laagjes vooraleer het helder en zuiver is... Dankbaar dat ik kon deelnemen Nadine, dat ik even vrouw kon zijn in een vrouwenwereld met een vrouwen-ritme en -tijd... Blij om wat je in de wereld hebt ge(her-)steld, wens ik jou nu wat zonne- en vrije tijd voor de komende maanden...
We zien elkaar terug... "
Liefs,
Bea

Bea

Ik groet de ' Volheid van de Vrouw” in mezelf en alle andere vrouwen van het traject! Wat een heerlijke vrouwelijke zachte bedding om in thuis te komen, thuis te komen bij mezelf...
Lieve Nadine en Nadia, jullie hebben ons zo liefdevol en integer begeleid bij deze reis, een warme schoot waar we met z'n allen in gedragen werden.
Er was aandacht en ruimte om kwetsbaar te mogen zijn, om vreugdevol te mogen zijn, om te swingen, om op verkenning te gaan in ons lichaam, om samen de stilte te ervaren... Na ieder weekend stapte ik buiten in de meest vrouwelijke vorm van mezelf, ik koester gevoelens van geborgenheid en blijf ze mee dragen in mijn Hart!
Ik voel zo'n grote dankbaarheid om deel te mogen uitmaken van deze bijzondere groep van vrouwen, fantastische weekends vrouwen om op terug te blikken!!! Het was voor mij telkens uitkijken naar het volgende weekend, ervaren op mijn eigen tempo, op mijn eigen manier... alles kon...! Nieuwsgierig welke deurtjes zich in de wondere vrouwelijke wereld nog verder zouden openen. Dankbaar voor jullie begeleiding Nadine en Nadia.

Jullie integere en respectvolle aanpak, creatieve insteek en liefdevol 'Zijn', het was een fantastische reis voor mij, eentje om nooit te vergeten... Ik dein nog iedere dag op de golven van de Volheid van de Vrouw!!!!! Wooouuuw!!!! Dankbaar voor iedere aanwezige vrouw, om jullie te mogen zien in jullie meest kwetsbare 'vormen'...
We zijn tenslotte allemaal perfect met onze imperfecties, ook dát heb ik NU geleerd...!
Namasté,
Elsie

Elsie

Lieve Nadine,
Ik blijf fenomenaal onder de indruk van hetgeen wij hebben mogen meemaken tijdens onze hartsgedragen Vrouwenweekends.
Ik had nooit kunnen/durven dromen wat deze met mij zouden doen. Ik blijf je enorm dankbaar dat je mij de kans gegeven hebt om hieraan deel te nemen.
Ik voel een grote zachtheid in mij, een erkenning van mijn lichaam, ik zie mijn lichaam weer graag. Ik heb ook heel veel geleerd van de andere vrouwen, hun emoties, hun verhalen,
hun uitdagingen....
En dan bovenal de manier waarop jij met ons bent omgegaan... die zachtheid, soms strengheid (want die moest er ook zijn), die flow, die omkadering, de prachtige muziek, de manier waarop je ons met zachte hand dieper en dieper in ons lijf bracht.... de kansen die je ons gegeven hebt om laagje per laagje af te pellen...
Ik herinner me nog dat ik tijdens het eerste weekend zei: ik zou eens goed willen wenen maar het lukt me niet.... En ja, het is mij gelukt, wat een bevrijding!
En dan de keren dat je tegen me zei: roep eens luid, geef geluid aan je stem… toen ik bij jou op de matras lag, en het mij niet lukte...
De weekends hebben zo’n stortvloed van emoties naar boven gebracht, waardoor ik luid heb kunnen schreeuwen.... Ik was verbaasd van mezelf. Ik voel mijn kracht terug!
En dat heb ik allemaal aan jou te danken, lieve schat. En ik ben je daar zo ontzettend dankbaar voor.
En dan is er Nadia, je soulmate, lieve, lieve Nadia, die jou en ons zo goed heeft ondersteund. De stille kracht achter de sterke vrouw... Jullie zijn een schitterend duo!
Lieve Nadine, dit traject was voor mij top! De manier waarop jij vloeiend jouw inhoud kon aanpassen aan de behoeftes van de groep vind ik bijzonder.
Ik kijk uit naar ofwel een vervolgweekend, ofwel naar jouw (nieuw) 2-jaarlijks traject in ‘wording’…
Ik ben alvast kandidaat want dit is ‘work in progress’ waar ik verder mee aan de slag wil!
Dankjewel, dankjewel, dankjewel!
En... als ik hiermee vrouwen kan inspireren, om deze Hartsgedragen vrouwenweekenden ook aan te gaan, en te mogen ervaren, heel graag!

Gewoon doen lieve Vrouwen! Doen!
Harts groetjes van Francine

Francine

Lieve Nadine,
Dankjewel voor de 'Volheid van de vrouw' weekends.
Ik ben er ongelooflijk door geraakt en dankbaar voor.
Wat me diep raakte was het enorm veilig gevoel dat ik ervaren heb.

Zonder dat gevoel zou ik de weekends niet als helend, als groeiend ervaren hebben.
En daar ben ik je heel erg dankbaar voor.
Verder hou ik van de stilte, zeker in zo'n intense weekends.

Daarom heb ik me 's middags steeds een beetje afzijdig gehouden.
Ik ben heel blij dat dat zowel door jullie als door de rest van de groep gerespecteerd werd. En... gaf het traject mij altijd een prettig gevoel, nee!

Maar dat hoeft ook niet. Als alles me een prettig gevoel had gegeven had ik niets geleerd.
Ik kan nog niet zeggen waar ik op dit moment met mijn leven sta... ik ben in beweging...
Wél kan ik zeggen dat jullie het ongelooflijk prachtig hebben gedaan en gebracht!
Heel veel liefs aan jou en aan Nadia.

Lena

De "Volheid van de Vrouw"

Waauuuw dit is het!
Toen ik dit zomaar zag opspringen in het Googlen.
Dit is JAAA, en mijn ja bleef een ja en ik ben het jaartraject aangegaan... ondanks de verre afstand. En jemig wat ben ik De Kosmos en Nadine immens dankbaar!
Het is een Parel, het is voor mij een openbaring een gelukswonder, daar ik zo op zoek was om mijzelf te ervaren en aan te nemen in mijn volheid van mijn vrouw zijn.

Ik voel mij immens dankbaar voor alle zorgvuldigheid, zorgzaamheid en zachte stralende volle warmte van Nadine.
Haar opmerkzaam teder en krachtig zacht zijn, creatief liefdevol in heel haar aanbod.
Ik voel een immense dank voor alle vrouwen die er waren, die ik heb mogen leren kennen, mogen voelen in al onze onschuld...
Dank voor al onze openheid, onze zachte aanrakingen.
De wonderlijke ervaring dat mijn "kleine" borsten er helemaal mochten zijn... want ik heb ze ervaren in volle liefde.
Een Parel in vreugdevol verstild intiem zijn, in vreugdevol, sexy en intiem dansen met elkaar, in zachte welriekende warme olie,
handen in open strelingen, in openheid delende woorden,
in stil zijn met elkaar en met mijzelf, in huilen en lachen, in 'raakbaar' zijn.
Ik heb mijzelf zo ECHT in de VOLHEID van de VROUW gevoeld,
dank dank dank, nu nog zet zich dit voort in mij!
Ik ben Vol- ik ben Waardig-ik ben Vrouw, ik voel mij VOL-WAARDIG-VROUW!
Ik buig voor de schoonheid in iedere vrouw!
En ik buig voor jou Nadine, ik hoop dat vele vele vrouwen jouw aanbod aangaan!
Om te voelen dat wij écht Vrouw-Zijn!
Hierin schuilt voor mij ons ware GELUK.
Namasté,

Amari

Beste Nadine,

Graag willen wij de afspraak van 17/08 nu al annuleren, zo hebben andere mensen de kans om van jouw deskundige begeleiding gebruik te maken. De reden is dat er hier heel wat positieve dingen gebeuren, die jij voor ons in gang hebt gezet en waarvoor we jou ontzettend dankbaar zijn. We zouden onszelf graag trakteren op een lekker etentje om onze nieuwe elan te vieren.

Jouw begeleiding was van onschatbare waarde, en ikzelf had nooit gedacht dat het zo vlug en op zo een leuke manier zou evolueren. Wij hopen dat we dit elan kunnen aanhouden en weten dat we bij jou altijd terecht kunnen als we weer ergens vast geraken.

Een dikke, warme dankjewel uit de grond van onze beider harten.

Lieve hartengroet

V. & L.

Als je naam vruchtbaar betekent en de Westerse geneeskunde vertelt je dat je dit niet bent, dan weet je, naar mijn gevoel, dat dit een hoofdstuk is dat je niet zomaar voorbij kan laten gaan.
Mijn ziel bracht me in contact met Nadine. Een vrouw met een hoge hartfrequentie, die puurheid, liefde en zachtheid uitstraalt. Onze eerste ontmoeting voelde vertrouwd en helemaal juist.

Vanaf de eerste sessie kwam mijn lichaam in beweging, ik leerde mezelf kennen en uiten op een manier dat ik in 28 jaar nog niet heb kunnen voelen.
Nadine laat je tijdens de behandeling transformeren door naar jezelf te luisteren, je emoties toe te laten en jezelf volledig te laten zijn, in wie je bent, in totaliteit, in Zijn.
Ze geeft je alle ruimte om op jouw tempo, op de juiste frequentie en in alle liefde beweging te brengen in je emoties en in je lichaam. Elke periode nadat ik bij Nadine ben langs geweest verandert er zo veel. De transformatie werkte door in mijn dagelijks leven.
Ik doorbrak patronen, voelde in ware essentie wat zelfliefde en respect voor mezelf is.
Sindsdien sta ik volledig in mijn vrouwelijke kracht. Ik leef enkel nog volledig vanuit authenticiteit, vanuit vertrouwen, heelheid. Eén met het universum.

Vanaf de eerste dag dat ik bij Nadine ben binnen gestapt, is alles beginnen stromen.

Wat eerst emoties waren, die best pittig tot uiting kwamen, maar wat ik zo opnieuw zou doen, is nu één en al leven.
Na 440 dagen zonder cyclus, was er op een dag, na veel transformerend werk, mijn eerste bloeding. Dit heb ik zo hard gevierd en vanaf dan wist ik het zeker: dit is de juiste weg! Nu stroomt alles zo mooi, zo vloeiend in alles wat ik doe. Het leven, het universum stroomt door mij. Ik zie en voel het in mijn relatie, mijn omgeving, mijn werk, mijn denken, mijn creativiteit, mijn spiritueel werk, eigenlijk in alles wat ik doe.

Alles is veranderd, alles stroomt zoals nooit te voren.
Nadine, ik ben je zo dankbaar dat je me begeleidt tijdens dit pittige maar wondermooie proces. Ik kan het niet verwoorden, dit is te Groots.

Maar je mag het zeker volledig in elke cel van je lichaam laten doorsijpelen:

bedankt voor wie je bent mooie vrouw. Bedankt, voor alles!
Ik ben een Godin en wauw, wat voelt dit goed!
In alle liefde, vanuit het hart,

Felia

Nadine,

Ik ben blij dat jij er bent, écht waar...
Jij weet het aardse en het hemelse met elkaar te verbinden op zo'n mooie krachtige manier. Jij bent een wijze, intelligente, begeesterde vrouw, én je blijft mens onder de mensen, jij hebt een brede niet veroordelende geest. Dat maakt jou en je werk bijzonder en dat zal vele mensen naar jou de weg doen vinden. Ik wens je alle geluk in alles wat je onderneemt. Ik vind jouw gedrevenheid en inzet bewonderenswaardig en ik zal altijd achter jou en jouw werk staan.

Liefs, Marijke

Marijke

Lieve Nadine,

Als de woorden "moedeloosheid, rusteloosheid en wanhoop" de lading zouden kunnen dekken van hoe ik mij voelde toen ik bij jou kwam aankloppen, dan zou dat al 'iets' zijn. Toen ik jouw website las wist ik dat ik bij jou moest zijn. Vanuit mijn misbruikverleden hebben veel therapeuten mij "als een verloren zaak" beschouwd en dat dan ook nog zo uitgesproken, wat zeer pijnlijk en demotiverend was. Als er dan iemand op mijn Pad komt zoals jij, is dat een zegen. Ik heb mij altijd voorgenomen dat -hoe moeilijk ook- ik tenminste aan één iemand mijn verhaal zou vertellen. Ik wil gewoon dat iemand weet wat mij is aangedaan, dat iemand mij hoort... Maar laat dat nu net zo moeilijk zijn 'praten'. Het bezorgt mij angst en ik schaam me... en tegelijk voel ik juist die enorme behoefte om erover te kunnen praten.

Het doet zo'n deugd om mijn hart te kunnen luchten en nog meer dat er aandacht is voor mij. Beste Nadine, wij, die zwaar gekwetst werden hebben mensen als jou heel hard nodig. Mensen die langs ons staan, ons niet veroordelen, beoordelen, stigmatiseren met etiketten, ons als hopeloos bestempelen... Ik ben blij dat jij een jaar geleden op mijn Pad kwam. Ook al is er nog pijn en verdriet en is het soms lastig, je luistert naar mij en bemoedigt mij met zoveel geduld. Je leert mij een wereld kennen die totaal verschilt van degene die ik ken. Je biedt mij een plek waar ik mij veilig voel en in mijn kleinheid, gekwetstheid mag zijn wie ik ben... Je bent als een soort moeder, thuis voor mij... Ik ben blij dat jij er bent en ik weet dat jij mij geen pijn of kwaad zal doen. Ik ben jou in korte tijd heel erg gaan vertrouwen en dat heb ik zelden bij iemand. Soms denk ik 'zo zal het zijn als je een fijne thuis hebt'... Ik kan jou niet zeggen hoeveel dat voor mij betekent.

Ik heb het voorbije jaar, zoveel ten goede weten veranderen bij mezelf, jij gaf me niet op en bleef/blijft mij terzijde, wat het ook mogen zijn ik kan het jou zeggen, schrijven... zonder dat je oordeelt of mij veroordeelt. Jij geeft me kracht en moed op mijn weg, zet de wegwijzers uit. Jouw openheid, opent ook mij. Jij brengt mij terug bij mezelf, mijn lichaam, mijn hart. ‘Dit zal liefde zijn'... helaas heb ik dit nooit eerder gevoeld en ervaren. Iedere avond bid ik tot God, ik haal daar veel kracht uit... ik draag jou in mijn gebed als een "grootse, prachtige, wijze, liefdevolle, gedreven... vrouw" die met de oren, de ogen en de handen van God werkt, en die eigenlijk geen verantwoording hoeft af te leggen. Ik ben vol vertrouwen dat wat jij verder zal ondernemen in de wereld, geapprecieerd en gewaardeerd zal worden, en door velen -in het bijzonder misbruikte mensen- die bij jou (nog) zullen aankloppen... als een zegen zal ervaren worden. Ik heb veel respect voor wie je bent en wat je doet Nadine, echt! Zo waardevol. Ik kon mij geen mooier geschenk bedenken. Jij bent een goed, lief mens, ik hoop dat lotgenoten mijn verhaal lezen en de weg naar jou mogen vinden. Ik draag jou zo’n warm hart toe!

Een warme groet van Maaike.

Maaike

Dag Nadine,

Graag deel ik hoe ik mijn Tantrische massage bij jou - als ervaringsdeskundige en jouw inwijding hierin - heb ervaren.
Het heeft tot op de dag van vandaag nog steeds een mooie uitwerking op mijn lichaam en geest. Dit uit zich in het gewone dagelijkse leven met medemensen en collega's van het werk. Ook in mijn relatie. Maar bovenal in mezelf.
Gewoon fantastisch! Ik ben jou hiervoor ontzettend dankbaar.
Zulk overgave en liefde. En wat een competentie. Prachtig mens! Dank je dank je.

Bart

Nadine,

Graag wil ik jou nog even bedanken voor uw steun en hulp van afgelopen week, ik begrijp mezelf nu al veel beter, ik moet op de ingeslagen weg verder gaan en een beetje geduld hebben.
Nooit had ik gedacht dat ik aan iemand zo veel zou toevertrouwen. Zo veel begrip met zoveel warmte en mildheid. Er is een enorme last van mijn schouders gevallen, het doet zo'n deugd mij wat lichter te voelen.

Gerd

Lieve Nadine,

Ons vorig ontmoeten is me heel goed bevallen. Ik weet niet of dat uw gewoonte is, dat jij zoveel tijd neemt voor mensen. Ik kon helemaal aankomen en ontvangen. Waauw, dat is nieuw voor mij, het deed mij zo goed! Daarnaast heb ik nooit eerder zo'n fijne massage gekregen. Ik ben ontroerd, geraakt door jouw liefde en jouw zachtheid die ik mocht ontvangen. Ik kom heel heel graag terug... 1000 maal dank Nadine voor wie je bent!

Diane

Hoi Nadine,

Deze middag kreeg ik een telefoontje van een vriend die ik al een tijdje niet meer hoorde met de vraag hoe het met mij ging.
Ik was zo blij dat ik oprecht "heel goed" kon antwoorden…. Dat ik het gevoel heb in een opwaartse beweging terecht gekomen te zijn.
Is iets totaal anders dan dat hoopje ellende dat jij vorig jaar de eerste keer over je vloer kreeg. Ik kan je niet genoeg bedanken Nadine voor al die positieve energie die ik haal uit onze sessies! Let jij komend weekend maar goed op tijdens je cursus, ik ben er zeker van dat jij de vruchten die je daar zal plukken gul gaat delen met mij en de mensen die bij jou komen. Ik kijk er altijd zo naar uit om bij jou langs te komen... nog enkele weekjes en we zien elkaar terug! Ben ik blij om...

Heel veel liefs en een dikke knuffel van me.

Greet

Nadine,

Graag richt ik mij even tot jou met een groot woord van dank.
Na een helse weg te hebben bewandeld bij dokters, neurologen, seksuologen, alwaar ik met mijn misbruikverleden als man 'gezalfd' werd met anti-depressiva en andere 'pepmiddelen', kwam ik ca. anderhalf jaar geleden bij jou terecht. Dankzij jouw lieve zorgen, jouw warme aanwezigheid, jouw gouden handen ben ik mezelf aan het terugvinden. Jouw massages, met zoveel zorg en liefde gegeven, betekenen heel veel voor me. Heel bijzonder de zachte kant van mezelf te ontmoeten, en ook het voelen en het delen van die zachtheid tussen ons. Zacht en tegelijk krachtig! Je liet mij ontdekken wat aan mogelijkheden er nog zijn in 'de moeilijkheid'. Ik heb mezelf opnieuw leren ontdekken en accepteren. Ik voel zoveel dankbaarheid en waardering naar jou toe Nadine.

Ik kan jou nooit terug geven wat jij mij tot nu toe al hebt gegeven!

Alex

Nadine,

Het is heerlijk om te mogen "nagenieten" van jouw behandeling zaterdag........ Mezelf, in deze, voor mij, "vrije" week de tijd en ruimte te gunnen om al deze "wonderen" in mij te laten gebeuren.....
Ik ben jou reuze erkentelijk dat jij mijn diepste "ziels-noden" (h)erkent ........Bij jou vind ik de mogelijkheid om mezelf in alle veiligheid in mijn kwetsbaarheid te tonen, te laten aanraken ...... "Ik buig voor jou".....
Mijn liefdevolle, tedere groet!

Christel

Lieve Nadine,

Jouw massages, wat een fijne en intense ervaringen zijn dat toch elke keer weer! Bij jou voel ik me zo veilig en geborgen, dat ik mij volledig kan laten gaan. Dat klinkt misschien vreemd en ongewoon voor een man, tja, dan is het maar zo. Jouw tederheid, jouw zachtheid, jouw vrouwelijkheid, het praten, de lichamelijkheid, alles wat zo intens stroomt tussen ons in het moment... was en is voor mij (nog) zo overweldigend. Ik was écht helemaal 'weg'! Tegelijk merk ik dat de massages ook in de diepte en in de tijd verder door werken. Het is mij een raadsel hoe je het doet!

Het jaar 2014 is al bijzonder mild voor me geweest, ik ben blij steeds meer te mogen ontdekken, en jij was daarvan zeker niet de minste! Ik dacht dat de vroegere psychotherapie mij voldoende geholpen had, maar ik merk dat er nu pas enorme lasten van me weggenomen zijn. Mijn hart bloeit steeds meer open...! Ik ben zo blij dat ik je heb ontmoet!

Ludwig

Namasté Goddess Nadine,

Ik buig voor jouw Licht! Nogmaals dank voor de mooie en diepe innerlijke reis van afgelopen week. Ik loop nog te zweven! Goed dat je steeds meer werk krijgt... Ik vind dit een goed teken, zowel voor jouw kwaliteiten als voor jouw Belgische gemeenschap. Jouw integriteit en jouw liefdevolle passie raken me diep én jouw imprint begint steeds meer te gloeien en te schitteren! Ik maak een diepe buiging voor wie je bent en voor wat je doet in deze dwaze wereld! Heel graag tot een volgende keer!

Namasté & Light Hugsss

Henk

Beste Nadine,

Dankjewel voor de bijzondere ontmoeting en ervaring van afgelopen week. Dank je dat je zoveel tijd en aandacht aan mij besteedde. Zeldzaam zijn de mensen die én een luisterend oor én een helpende, helende hand kunnen bieden. Dat er mensen zijn die jouw manier van werken niet kunnen/willen begrijpen, is des te spijtiger. Wat jij me hebt gegeven had een klassieke therapeut nog in geen 100 sessies kunnen bereiken.

Ik heb NU ten volle mogen ervaren wat Tantra écht kan betekenen...

Ik voel zoveel dankbaarheid Nadine!

Luc

Lieve Nadine,

Ruim vier jaar kamp ik met hevige pijnen in mijn onderbuik. Allerlei specialisten bezocht, uiteindelijk pijnkliniek, spuiten, met dikke naalden ging men mijn zenuwpijnen te lijf. En zware medicatie, ik voelde me vaak een zombie, ik verzwaarde... In de pijnkliniek zag men geen uitweg meer, uiteindelijk gaf men mij morfine! Zoals ik vaak Googelde, belandde ik op jouw site. Na 5 massagebehandelingen, voelde ik me al stukken beter. Je hebt gouden handen Nadine, jij masseert tenminste nog! Ik voel mijn pijn verminderen met de dag. De laatste week had ik zelfs geen morfinepleisters meer nodig. Ik weet én besef dat ik nog een lange weg te gaan heb, maar voor nu, dank u voor het feit dat ik jou mocht leren kennen. Ik zag geen uitweg meer, jij hebt mij 'het leven' terug gegeven Nadine!
Vele vele dank en groetjes van Carole.

Carole

Hallo Nadine,

Bijzondere avond vorige week... dank voor de warme gevoelige massage. Ik hou van het zachte vrouwelijke, de zachte diepgaande aanrakingen en ook het stevig mannelijke, het vastzittende die wordt los gemaakt... heerlijk! Heel fijn met jou in alle openheid te kunnen praten Nadine, ik ga ervoor, angst loslaten en vertrouwen toelaten. Tot voorheen wist ik niet bij wie ik met mijn verhaal terecht kon... Ik ben blij jou te hebben ontmoet, ik begrijp mezelf nu ook veel beter. Dank voor jouw luister-tijd en voor jouw fijne serene en met liefde overgoten energie!

Danny

Allerliefste Nadine,

Graag wil ik jou langs deze weg even bedanken voor al hetgeen je mij tot nu toe geleerd, getoond en onderwezen hebt. Er is al zoveel veranderd in mijn leven... ja, het wordt gewoon té weinig gezegd: je bent een kanjer! Ik voel aan mezelf dat ik zoveel steviger in mijn schoenen sta. En als ik mij eventjes voel afglijden, dan ff afzonderen, wat ademen, wat bewegen en hupla... ik kom er terug bovenop! Jij hebt mij geleerd Nadine hoe ik goed voor mezelf kan leren zorgen! Dank je daarvoor... Ik ben mij er terdege van bewust dat ik zo veel aan jouw wijze lessen te danken heb!

Je doet zo'n mooi werk lieve Nadine, ik voel me zo dankbaar dat ik je ken!

Kus van Elsje xxx

Elsje

Lieve Nadine,

Onze ontmoeting vorig jaar zullen we geen van beiden vergeten hé! Het lijkt of ik je al veel langer ken! Er is iets dat ons bindt, ik denk dat we op dezelfde manier naar mensen kijken en in de wereld staan. Ik probeer net zoals jij zo authentiek mogelijk te leven. Ik koester diep respect voor jouw manier van werken, jouw emancipatorisch werk welk je hoog in jouw vaandel draagt. Je werkt met je hart, vanuit je hart, dat is zo zeldzaam dezer dagen! Het is een kwaliteit van het nieuwe tijdperk... dát van de waterman. Het is nog maar net begonnen... ik hoop een zelfde mooie weg te mogen opgaan als die van jou en daarbij nog heel veel van jou te mogen leren! Liefs, Mia

Mia

Nadine,

Vooreerst mijn dank om mij een paar weken geleden te ontvangen. Onze ontmoeting was voor mij heel speciaal. Normaal ben ik diegene die advies geeft aan anderen, nu was ik aan de beurt. Ik heb heel veel moed bijeen moeten rapen om tot bij jou te komen. Maar ik ben blij dat ik dat gekund heb. Nadine, vertrouwen is één, maar ik denk dat hier véél meer aanwezig was om mijzelf zo snel bloot te geven. Ik voelde mij veilig en begrepen bij jou, misschien heeft dat er heel veel mee te maken. Mensen, collega's hebben mij al heel vaak op zaken gewezen, bij jou kreeg ik een dubbele bevestiging. Zelfs nog meer dan dát! Dank je daarvoor Nadine! Hoe ik mij nu voel, enkele weken later... ik voel mij zalig en voel zelfs dingen die ik al lange tijd niet meer gevoeld heb. Waarom nu, na 52 jaar... geen idee? Alhoewel... jouw liefdevolle kracht naar mij toe waarschijnlijk die heel veel in beweging heeft gezet!

Patriek

Beste Nadine,

Enkele weken geleden kwam ik voor het eerst bij jou voor een Kashmirische Tandava massage. Een bijzondere ervaring was het! Je liet mij genieten en tegelijk inspireerde je mij. 's Anderendaags beloofde ik mijn man een massage. Ik masseerde hem even traag en zacht als dat je mij hebt gemasseerd. Na enige tijd zei hij: 'lieve schat, waar heb jij al die tijd gezeten"...? Een intens moment met een traan en een knuffel. En dit na 30 jaar huwelijk... Ik heb nooit durven dromen dat ik mijn man daar nog zou kunnen in meenemen. Ik vind jouw werk super, een welverdiende erkenning van mij!

De wereld heeft vrouwen zoals jou nodig...! Ik kom gauw terug...

Christien

Lieve hartverwarmende Nadine,

Eventjes zeggen dat ik de sessies bij jou - zo ook de massages - als hartverwarmend en diep koesterend ervaar. Ik waardeer jouw grote zorgzaamheid, jouw integriteit en jouw inzet. Je straalt zoveel liefde en warmte uit wat maakt dat ik mij heel snel en heel erg bij jou op mijn gemak ga voelen. Je bent gewoon super, en dat wil ik jou graag even zeggen! Er gaat een nieuwe wereld voor mij open sedert dat ik jou ken... Dank je voor jouw waardevolle feedback en voor de zoveelste ervaring die voor mij veel verder reikt dan woorden...!

Frieda

Liefdevolle vuurvrouw,

Het zeker weten dat het universum langzaam zaad laat kiemen in onze gekwetste maar helende zielen brengt rust. Zalig dat je de delen van dat 'ontgonnen gebied' wilt exploreren en met ons, vrouwen, verder wilt delen! Dankje voor jouw moed, jouw vertederende glimlach, jouw woorden van troost... dankje voor de vreugde die je schenkt door tegen alle winstbejag en commercialisatie in, een madam te blijven uit één stuk! Ik word sterker met de dag. Dankje voor alle heil en heling! Ik ben zo blij dat ik jou ken, ik zie jou écht graag!

Leentje

Ontdek verder mijn aanbod en lees de getuigenissen

Coaching &
Therapie

Embodiment
Work

Massages

The Sacred Tantra

The Art of Intimacy

Lectuur &
Mijmeringen

Getuigenissen