Als je naam vruchtbaar betekent en de Westerse geneeskunde vertelt je dat je dit niet bent, dan weet je, naar mijn gevoel, dat dit een hoofdstuk is dat je niet zomaar voorbij kan laten gaan.
Mijn ziel bracht me in contact met Nadine. Een vrouw met een hoge hartfrequentie, die puurheid, liefde en zachtheid uitstraalt. Onze eerste ontmoeting voelde vertrouwd en helemaal juist.

Vanaf de eerste sessie kwam mijn lichaam in beweging, ik leerde mezelf kennen en uiten op een manier dat ik in 28 jaar nog niet heb kunnen voelen.
Nadine laat je tijdens de behandeling transformeren door naar jezelf te luisteren, je emoties toe te laten en jezelf volledig te laten zijn, in wie je bent, in totaliteit, in Zijn.
Ze geeft je alle ruimte om op jouw tempo, op de juiste frequentie en in alle liefde beweging te brengen in je emoties en in je lichaam. Elke periode nadat ik bij Nadine ben langs geweest verandert er zo veel. De transformatie werkte door in mijn dagelijks leven.
Ik doorbrak patronen, voelde in ware essentie wat zelfliefde en respect voor mezelf is.
Sindsdien sta ik volledig in mijn vrouwelijke kracht. Ik leef enkel nog volledig vanuit authenticiteit, vanuit vertrouwen, heelheid. Eén met het universum.

Vanaf de eerste dag dat ik bij Nadine ben binnen gestapt, is alles beginnen stromen.

Wat eerst emoties waren, die best pittig tot uiting kwamen, maar wat ik zo opnieuw zou doen, is nu één en al leven.
Na 440 dagen zonder cyclus, was er op een dag, na veel transformerend werk, mijn eerste bloeding. Dit heb ik zo hard gevierd en vanaf dan wist ik het zeker: dit is de juiste weg! Nu stroomt alles zo mooi, zo vloeiend in alles wat ik doe. Het leven, het universum stroomt door mij. Ik zie en voel het in mijn relatie, mijn omgeving, mijn werk, mijn denken, mijn creativiteit, mijn spiritueel werk, eigenlijk in alles wat ik doe.

Alles is veranderd, alles stroomt zoals nooit te voren.
Nadine, ik ben je zo dankbaar dat je me begeleidt tijdens dit pittige maar wondermooie proces. Ik kan het niet verwoorden, dit is te Groots.

Maar je mag het zeker volledig in elke cel van je lichaam laten doorsijpelen:

bedankt voor wie je bent mooie vrouw. Bedankt, voor alles!
Ik ben een Godin en wauw, wat voelt dit goed!
In alle liefde, vanuit het hart,