Lieve Nadine,
Ik blijf fenomenaal onder de indruk van hetgeen wij hebben mogen meemaken tijdens onze hartsgedragen Vrouwenweekends.
Ik had nooit kunnen/durven dromen wat deze met mij zouden doen. Ik blijf je enorm dankbaar dat je mij de kans gegeven hebt om hieraan deel te nemen.
Ik voel een grote zachtheid in mij, een erkenning van mijn lichaam, ik zie mijn lichaam weer graag. Ik heb ook heel veel geleerd van de andere vrouwen, hun emoties, hun verhalen,
hun uitdagingen….
En dan bovenal de manier waarop jij met ons bent omgegaan… die zachtheid, soms strengheid (want die moest er ook zijn), die flow, die omkadering, de prachtige muziek, de manier waarop je ons met zachte hand dieper en dieper in ons lijf bracht…. de kansen die je ons gegeven hebt om laagje per laagje af te pellen…
Ik herinner me nog dat ik tijdens het eerste weekend zei: ik zou eens goed willen wenen maar het lukt me niet…. En ja, het is mij gelukt, wat een bevrijding!
En dan de keren dat je tegen me zei: roep eens luid, geef geluid aan je stem… toen ik bij jou op de matras lag, en het mij niet lukte…
De weekends hebben zo’n stortvloed van emoties naar boven gebracht, waardoor ik luid heb kunnen schreeuwen…. Ik was verbaasd van mezelf. Ik voel mijn kracht terug!
En dat heb ik allemaal aan jou te danken, lieve schat. En ik ben je daar zo ontzettend dankbaar voor.
En dan is er Nadia, je soulmate, lieve, lieve Nadia, die jou en ons zo goed heeft ondersteund. De stille kracht achter de sterke vrouw… Jullie zijn een schitterend duo!
Lieve Nadine, dit traject was voor mij top! De manier waarop jij vloeiend jouw inhoud kon aanpassen aan de behoeftes van de groep vind ik bijzonder.
Ik kijk uit naar ofwel een vervolgweekend, ofwel naar jouw (nieuw) 2-jaarlijks traject in ‘wording’…
Ik ben alvast kandidaat want dit is ‘work in progress’ waar ik verder mee aan de slag wil!
Dankjewel, dankjewel, dankjewel!
En… als ik hiermee vrouwen kan inspireren, om deze Hartsgedragen vrouwenweekenden ook aan te gaan, en te mogen ervaren, heel graag!

Gewoon doen lieve Vrouwen! Doen!
Harts groetjes van Francine