Contactinformatie | afspraak maken

Nadine Dernaucourt

Nadine Dernaucourt | House of the Heart

Goed om te weten

Annulaties
De vraag naar deze werkvorm is groot. Uit respect voor mijn kostbare tijd en de aanvragen van anderen, vraag ik om tijdig te annuleren.

Afspraken dienen uiterlijk 3 dagen op voorhand per mail of telefonisch geannuleerd te worden (niet per sms).

Bij annulatie minder dan 48 uur word je een annulatievergoeding van 90 euro gevraagd, wat wil zeggen dat je consult voor de volle 100% wordt aangerekend.

Tantrisch lichaamswerk ≠ seksuele dienstverlening
Ben je op zoek naar een erotische massage, seksuele ontlading of andere vormen van seksuele dienstverlening, zoek dan gerust verder, House of the Heart biedt deze vorm van werken NIET aan. Mijn rol als therapeut is duidelijk, ik begeleid je, en jij ontvangt. Hier wordt vanuit wederzijds respect en aandacht voor de grenzen van ons beiden gewerkt. Bij grensoverschrijdend gedrag zal de behandeling onmiddellijk gestopt worden. Lees meer in de algemene voorwaarden.

Beschikbaarheid
Het kan gebeuren dat de wachttijden hier al wel langer oplopen… daarmee bedoel ik dat je geen afspraak kunt maken voor de dag nadien. Bel of mail dus op tijd. Verder zorgt mijn specifieke manier van behandelen ervoor dat ik niet altijd onmiddellijk de telefoon kan beantwoorden. Hou rekening met het feit dat ik niet altijd beschikbaar kan zijn voor je als jij dat wenst. Je kan mij dan beter een mailtje sturen waarop ik je binnen de 5 werkdagen probeer te antwoorden.

Ontdek verder mijn aanbod en lees de getuigenissen

Coaching &
Therapie

Embodiment
Work

Massages

The Sacred Tantra

The Art of Intimacy

Lectuur &
Mijmeringen

Getuigenissen